Bitumenes fedéllemez, kátránypapír

Az építőiparban nedvesség elleni szigetelés és lapos tetők fedésére bitumenes fedéllemezeket, kátránypapírokat használnak. A bitumenes lemezeket változó minőségben és vastagságban forgalmazzuk. A kátránypapír újrahasznosított és organikus anyagokból készül, mint például préselt, újrahasznosított papírból vagy kartonpapírból, melyet kátránnyal itatnak át. Jó vízlepergető hatása miatt széles körben alkalmazzák tetők szigetelésére.

A hegeszthető, bitumenes fedéllemezek két nagy csoportját forgalmazzuk, úgy mint:

a./modifikált alaplemez és palazúzalékos záró lemez (több vastagságban, üvegszállal megerősített, poliészterszálas hordozóréteggel készült, polipropilénnel modifikált bitumenes lemez általános célokra, lakossági- és ipari szerkezetek vízszigetelésére, Hideghajlíthatósága -6°C, ill. -12°C
APP (attaktikus polipropilén) modifikált bitumen rugalmas könnyen bedolgozható, jó öregedésállóságú. Mivel nyáron melegben nem lágyul fel, kiválóan lehet vele szigetelni melegebb nyári időjárás esetén is, de hidegben is alkalmazható.
SBS (stirol-butadén-stirol) modifikált bitumenkeverék jóval lágyabb elasztikusabb, mint az app-s keverék. Öregedésállósága kiváló. Mivel a nagy hidegben sem veszti el rugalmasságát, téli szigetelési munkák esetén jól beépíthető.)
b./ oxid-bitumenes alap- és zárólemez (üvegfátyol-betétes, oxidbitumenes hegeszthető szigetelőlemez talajvíz, talajpára ellen és tetőszigetelések közbenső rétegeként történő felhasználásra.)

Cégünk immáron 20 éve foglalkozik bitumenes fedéllemez és kátránypapír forgalmazással. Az évek során kiváló kapcsolatokat építettünk ki a hazai és a külföldi gyártókkal egyaránt. Éppen ezért raktárkészletünk kínálata rendkívül választékos, számos bitumenes fedéllemez és kátránypapírgyártó cég termékei megtalálhatóak nálunk.

Olyan vállalatokkal állunk kapcsolatban, mint például:

– MAPEI
– Charvát
– ISO-LINE
– ICOPAL Kft.

Cégünk által forgalmazott bitumenes fedéllemezek a következő típusokban kaphatóak:

– bitumenes alátét lemezek
– mélyépítési lemezek
– páratechnikai lemezek
– öntapadós lemezek
– záró lemezek

Milyen előnyökkel jár az Ön számára, ha vállalatunk telephelyéről vásárolja meg bitumenes fedélmezeket és kátránypapírokat?

– Kollégáink rendkívül segítőkészek, igény esetén szaktanácsokkal látják el Önt
– Minőségi árukészlet széles választékban
– Rendkívül vásárlóbarát árak