Fenyő Palló, Gerenda, tetőléc, OSB

Hazánkban az építőipari folyamatokhoz nagyon gyakran használnak fenyőárukat. Magyarországon a legelterjedtebb fenyőtípusok amit használni szoktak az építkezések során a lúc, vörös és borovi fenyő.

Vállalatunk árukészleteiben a Magyar piacon kapható legjobb minőségű fenyőáruk találhatóak meg építő minőségben. A szokványos méretű építőáruk – gerenda, palló, deszka, tetőléc stb. – széles választékát kínáljuk Ön számára telephelyünkön. A gerendák és a deszkák igény esetén speciális méretben is kaphatóak, beszállító partnereinktől pár nap alatt beszerezzük a kívánt terméket. Raktárunkban a hazai és külföldi import fenyőáruk egyaránt megtalálhatóak.Nálunk kapható minőségi gerendák 4-8 méter hosszúak.

Termékeink méretpontos, egyenes vágású, légszáraz, lucfenyő fűrészáruk, melyek kiválóan alkalmazhatóak a következő szerkezetek építéséhez:

– tetőszerkezetek
– előtetők
– könnyűszerkezetes épületek
– kerti tárolók
– teraszok, kialakításához.

Az általunk forgalmazott gerendák a következő méretekben kaphatók, illetve rendelhetők:

– 7,5 x (15,20) cm
– 10 x (10,15,20) cm
– 12 x (12, 15,20) cm

Cégünk kiváló minőségű colos deszkát és pallókat is forgalmaz 3-6 méter hosszúságban. Kínálatunkban a következő méretek közül lehet választani:

– 2,5x (10, 12, 15. 20 cm)
– 5x (10, 12, 15, 20, 25 cm)

Jöjjön el hozzánk és győződjön meg Ön is áruink széleskörű választékáról. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

 

Az OSB (Oriented Standerd Board) egy rendkívül sokoldalú faanyag, melyet 30 évvel ezelőtt, Észak-Amerikában használták először. Az OSB lap nagyon népszerű építőanyag, mert kiemelkedő és széleskörű építészeti tulajdonságokkal rendelkezik.
Vállalatunk több éves tapasztalatának köszönhetően széles kapcsolati hálózattal rendelkezik a Magyarországon illetve külföldön egyaránt. Éppen ezért a raktárunkban felelhető OSB lap és lemezárú árukészletünk is rendkívül választékos.

A nálunk árusított OSB lapok különböző méretben kaphatóak:

8, 10, 12, 15, 18 és 22 mm vastagságban, 2500×1250 mm táblaméretben.
A felsorolt nagyságú OSB lapokon kívül, rendelésre a nútféderes változatokat is fogalmazzunk.

Mivel kínál cégünk többet Ön számára az OSB lapok és lemezáruk tekintetében, mint mások?

– Számunkra elsődleges szempont a vásárlóigények figyelembe vétele.
– Kollégáink készséggel állnak rendelkezésre az anyagválogatás során.
– A modern számítástechnika rendszerünknek köszönhetően a számlázás gyors, egyszerű és átlátható.
– Ráktárunkban megtalálhatóak a legjobb minőségű hazai és külföldi termékek. Amennyiben a telephelyen a keresett termék nem található, vállaljuk a beszerzését. 20 évnyi építésipari termék árusítása során számos pozitív visszajelzést kaptunk azoktól az ügyfeleinktől akik minket választottak OSB lap és lemezáru vásárlásuk során. Cégünk büszke rá, hogy kollégáink számos visszatérő vevővel találkoznak. Látogasson el hozzánk és tapasztalja meg Ön is magas szintű szolgáltatásunkat.